Poëzie- en muziekmiddag in De Verdieping

Dichter Thom Schrijer

Theatergroep Zierik in Zierikzee houdt zondag 9 december 2018 een poëzie- en muziekmiddag in het eigen theatertje ‘De Verdieping’. In een informele sfeer zullen diverse dichters en muzikanten een optreden verzorgen.  Zo zal onder meer de Zierikzeese dichter Thom Schrijer voorlezen uit eigen werk en zal ook de Rotterdamse dichter Jan van Vliet poëzie ten gehore brengen.

Dichter Jan van Vliet

Regisseur/acteur Cees Möhlmann bij Theatergroep Zierik leest voor uit het werk van de bekende dichter Rutger Kopland. Verder zal de Zeeuwse theatermaker Willem Ploum ingaan op Franse chansons. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door gitarist Albert de Vos uit Zierikzee. Hij treedt ook samen op met zijn broer Koos de Vos die de accordeon bespeelt. Daarnaast zullen Tamara van As en Renée van der Hulle, beide speelsters bij Theatergroep Zierik, alle twee een lied vertolken.

Deze poëzie- en muziekmiddag begint om 14.30 uur. De foyer van De Verdieping is vanaf 14.00 uur toegankelijk. De Verdieping is gevestigd in het MFC aan het Jannewekken in Zierikzee, ingang via het Lange Pad (tegenover het AH-parkeerterrein). Reserveren kan via: www.theatergroepzierik.nl De entreeprijs is € 5,– (inclusief koffie/thee).

 

Plaats een reactie