Ondanks alles….Beethoven op bezoek

,,Ondanks alles willen wij zondag 25 oktober dolgraag iets moois brengen in het historische kerk in Ritthem’’, laten Peter en Esther de Neef van Theaters aan Zee weten. Zij doelen op het kleinschalige concert dat het Cugnon Project gaat brengen onder de titel ‘Beethoven op bezoek’ ter ere van de 250e geboortedag van Beethoven.

In dit jubileumjaar hadden Beethovens beroemde symfonieën in de grote concertzalen moeten klinken, maar dat is helaas voorlopig niet mogelijk als gevolg van het coronavirus.  Het Cugnon Project ontdekte echter briljante arrangementen van de zesde, zevende en achtste symfonie van Beethoven voor kamermuziekensemble.

Het Cugnon Project is een stichting met als doel jong muzikaal talent een podium te bieden te midden van professionele musici. Tegelijkertijd willen we onze liefde voor muziek delen met ons publiek door concerten en projecten te presenteren van hoog niveau.

Het concert in de historische kerk in Ritthem zondagmiddag begint om 14.00 uur. De kaarten kosten € 16,50. Voor Vrienden van Theater aan Zee is de toegang gratis. Omdat slechts 30 personen het concert mogen bijwonen, wordt aangeraden snel te boeken. Bij voldoende belangstelling wordt om 16.00 uur een tweede concert gegeven. Boeken kan via: www.theatersaanzee.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s