Jacques tipt Eva

eva-crutzen-spiritus-scenefoto-04-c-jonas-briels-fotografie-1

Onderschrift: Eva Crutzen (Jonas Briels Fotografie).

Lang voordat cabarettalent Eva Crutzen recensies met vier sterren kreeg in de landelijke kranten, had programmeur Jacques Boonman van Podium Reimerswaal haar al op het oog. Hij gaf haar dan ook eerder al een plekje in zijn theateraanbod met haar debuut ‘Bankzitten’. Inmiddels is Crutzen duidelijk landelijk aan het doorbreken, maar ook nu doet zij nog gewoon dorpshuis Luctor et Emergo in Rilland aan.

Zij staat daar vrijdagavond 18 november met een reprise van haar programma ‘Spiritus’ met muzikale begeleiding van Jerry Bloem  en onder regie van Wimi Wilhelm. In ‘Spiritus’ draait het om ‘erbij horen’, maar de vraag is wel ‘waar bij horen?’ en ‘wat moet je doen om er bij te horen?’ Is het een oerbehoefte die we koesteren, of is het een vervelende eigenschap in deze steeds individualistischer wordende samenleving? ,,Bla, bla, bla, kom nou maar gewoon kijken’’, luidt het advies van Crutzen. Met haar als DJ is een xtc-pilletje zeker niet nodig in ‘Spiritus’.

Het cabaretoptreden vrijdagavond in Luctor et Emergo in Rilland begint om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website: www.podiumreimerswaal.nl, of telefonisch: 0113-571864 (VVV Yerseke) en 0113-551552 (Jacques Boonman).

Plaats een reactie