TheateR TzT speelt ‘Hard Zeer’

Hij heeft zich tot in de puntjes voorbereid op een weekend voor zichzelf.  Zijn vrouw is weg met een vriendin, dus alle vrijheid voor hem. Tenminste….dat is zijn verwachting aan het begin van de voorstelling ‘Hard Zeer’, een nieuwe toneelproductie van TheateR TzT met als spelers: Tamara van As en Mels Hoogenboom. De tekst is dit keer geschreven door Mels Hoogenboom zelf en de regie bij ‘Hard Zeer’ is van Peter Adriaanse.

Deze productie gaat zaterdagavond 4 maart in première in ‘De Verdieping’, het knusse theater van Theatergroep Zierik, gevestigd in het Cultuurhuis ZierikC. Het verhaal gaat dus over een man en zijn grote voornemen een heel speciaal weekend te hebben. Zijn vrijheid wil hij invullen met de grenzeloosheid van drank en zijn grote droom: het schrijven van poëzie. En….hij heeft een meisje besteld. En toen stond zij voor de deur, het meisje. En alles lijkt te veranderen. Niet alleen voor hem, maar ook voor haar. Er ontvouwt zich een spel waarin zij zich beiden meer bloot geven dan ze eigenlijk van plan waren. Een spel over leugen en waarheid. Is alles ook echt waar? Want, ja, je bestelt een meisje slechts voor één ding, toch?

TheateR TzT speelt voorstellingen op allerlei locaties: huiskamers, tuinen, campings. Maar voor de première van ‘Hard Zeer’ op zaterdag 4 maart is gekozen voor Theater De Verdieping, Jannewekken 19A, Zierikzee,  ingang via het Lange Pad. Kaarten à 10 euro  (inclusief koffie/thee) kunnen gereserveerd worden via info@theatertzt.nl . Voor meer informatie zie www.theatertzt.nl  De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

(foto: Scène uit ‘Hard Zeer’ met Mels Hoogenboom en Tamara van As; foto: Peter Kouijzer).

Plaats een reactie